Black Shark

  • Black-Shark-Reel
  • Black-Shark-Set

Black Shark

17.40лв.174.00лв.

Не само изборът на подходящата тенис ракета, но и правилният кордаж са необходими за постигане на оптимално ниво на игра на корта. Всеки кордаж си има свои собствени характеристики, които помагат или пречат на Вашият стил на игра. Подробен анализ на характеристиките на кордажа са от първостепенно значение, за да може да покажете пълния си потенциал на корта.

Категория: .

Описание на продукта:

Spiky Shark Black Технология

Kirschbaum Spiky Shark се основава на десет-годишния опит на Super Smash Spiky с диагоналната си повърхностна структура. Новата Spiky Shark е оборудвана с октагонално сечение, успоредно на кордажа. С помощта на специално разработена техника постигаме върхове при оптималното сцепление на топката, за да се гарантират най-добрите удари и генериране на спин. (Патент на САЩ 6117383)

Kirschbaum Black Shark е изключителел кордаж със звездовиден профил. Чрез използване на уникална техника за производство, е образувана октагонална повърхност, която осигурява максимално генериране на спин. Същевременно Black Shark дава на играча непосредствено усещане и реакция.

Допълнителна информация

Размер

1.25mm, 1.30mm

Дължина

12m, 200m

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Black Shark”